- This is a bilingual site - All text in italic is Dutch / Dit is een tweetalige site - Alle tekst in cursief is Nederlands -

26/09/2020 - (h)ear i.s.m. Jazzblazzt en Oefenbunker
R
itual Habitual (NL), SPOT (NL)
Live at Oefenbunker

Sorry, Dutch only!
(h)ear, Jazzblazzt en Oefenbunker biundelen hun krachten samen en verzorgen op zaterdag 26 september voor twee wervenlende shows vol avontuurlijke, inspirerende en geinproviseerde Free Jazz.
Dit beloofd een spetterende avond te worden!


Tickets

Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Datum/Tijd
26 September | Open 20:00 | Start 20:30

Locatie
Oefenbunker | Heerlenseweg 162 | Landgraaf | NL


Ritual Habitual (NL)


Vorig jaar hadden ze hun debuut in De Graasj te Neeritter, en nu doen ze het nog eens over bij de OefenBunker in Landgraaf.
De in Rotterdam gebaseerde improvisatie band Ritual Habitual is terug. De band maakte tijdens de Coronacrisis een album wat ze 26 september graag aan het publiek willen presenteren. Van deze heren mag je een sjamanistisch samenspel verwachten wat je mee gaat sleuren naar een plek die ergens anders is dan hier en nu.

Ritual Habitual:
Riccardo Marogna (IT, tenor sax, bass clarinet & electronics)
Gonçalo Almeida (PT, doublebass & effects)
Philipp Ernsting (DE, drums)


www.youtube.com/watch?v=UyNCS6gkUiQ
www.youtube.com/watch?v=W0iVJs3bcLASPOT (NL)


Jacq Palinckx en Edward Capel spelen ruim  tien jaar samen in de Nederlandse zevenmansformatie VLEK en vijf jaar in de free rock band BluntAxe. Tijdens de coronacrisis hebben ze muzikaal contact gehouden door elkaar solo-opnames te sturen waar de ander weer op in speelde.
SPOT staat voor een organische mix van vrije improvisatie, rock riffs, en abstracte klankwerelden. Compacte eigen composities dienen als kapstok voor muzikaal avontuur, voor zowel uitbundig als ingetogen, voor zowel snoeihard als muisstil, voor zowel groovy als free form.

SPOT:
Edward Capel (NL, saxofoons, altklarinet, elektronica)
Jacq Palinckx (NL, elektrische gitaar)


www.palinckx.nl
https://edwardcapel.nl


Facebook: www.facebook.com/events/849760488766022


ATTENTIE!
Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Dit concert is een samenwerking tussen Jazzblazzt, Oefenbunker en (h)ear, en wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM.
www.facebook.com/groups/539650682871333
www.oefenbunker.com
www.h-ear.org/index.htm
www.slimjazz.nl<<< back